Τα αστέρια της "Λεωφόρου της δόξας" !

Απόκτησε και εσύ το αστέρι σου, στην "Λεωφόρο της Δόξας" της ανακύκλωσης στην Σύρο, προσφέροντας έναν κάδο ανακύκλωσης στον ΧΥΤΑ του νησιού μας, με το ποσό των 40€ !
Τα πρώτα αστέρια είναι ήδη εδώ !

6/3/09

Κινητό τηλέφωνο με οικολογική συνείδηση


Η Samsung Electronics, κορυφαίος ηγέτης στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων, παρουσιάζει το νέο οικολογικό τηλέφωνο «Samsung E200 Eco»! Το 9,9 χιλιοστών E200 λανσάρεται για 2η φορά με νέο όνομα, το Samsung E200 Eco και είναι φτιαγμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.



Όλο το εξωτερικό κάλυμμα του τηλεφώνου είναι φτιαγμένο από «βιο-πλαστικό», που αποτελείται από φυσικά φυτικά υλικά που εξάγονται από φυτά, όπως το καλαμπόκι, ενώ η συσκευασία του είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο χάρτινο κουτί, χωρίς επίχρισμα. Το νέο Samsung E200 Eco είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2008.



Η Samsung θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί βιο-πλαστικό για να συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, αλλά και εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα από τα εργοστάσιά της. Ένας τόνος βιο-πλαστικού που χρησιμοποιείται στο E200 Eco μπορεί να μειώσει κατά 2,16 τόνους το CO2 σε σχέση με τον Πολυάνθρακα που παράγει το ακάθαρτο πετρέλαιο. Η χρήση του συγκεκριμένου υλικού αποτελεί μέρος της συνειδητής προσπάθειας της Samsung, η οποία σε συνεργασία με την Cheil Industries, καταβάλει για την ανάπτυξη περισσότερων ανανεώσιμων και οικολογικών υλικών.



«Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε μία κοινωνικά υπεύθυνη και φιλική προς το περιβάλλον, εταιρεία», δήλωσε ο κ. Geesung Choi, Πρόεδρος της Samsung Telecommunication Business, προσθέτοντας: «Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε όσο πιο πράσινα προϊόντα μπορούμε και να αναλάβουμε την πρωτοβουλία να στήσουμε και στη συνέχεια να επεκτείνουμε ένα σύστημα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην ΑΡΧΗ